Selecteer een pagina

Wie ben ik

Even voorstellen

Ik ben Bernice van Breda woonachtig in Sleeuwijk (Noord-Brabant), een dorpje onder Gorinchem, samen met mijn man en zoontje.

Ruim 12 jaar heb ik diverse functies uitgevoerd als directiesecretaresse, projectsecretaresse en afdelingssecretaresse binnen de bouw en techniek. Eind 2019 is mijn contract niet verlengd i.v.m. een aankomend faillissement. Hierdoor kwam ik in de WW en had ik de tijd om na te denken wat ik wil en waar ik over 5 jaar wil staan. Om te beginnen heb ik gekeken uit welke werkzaamheden ik veel energie haalde en gelukkig van werd. Dit was al snel duidelijk; het moest een ondersteunende functie worden, maar wel goed te combineren met mijn gezin aangezien ik een baan had voor 24 uur per week. Ik kwam uit bij Virtual Assistant, een opkomend beroep waar ik mooie kansen in zag. Zeker met de huidige coronacrisis waarin opdrachtgevers gewend raken aan het “werken op afstand”, daar kan ik als Virtual Asisstant mooi op inspelen.  

Als persoon ben ik accuraat, hierdoor zal ik mijn werkzaamheden altijd consequent uitvoeren. Daarnaast let ik hierdoor op details en dat alles naar nauwkeurigheid wordt verwerkt. Door mijn kwaliteitsgerichtheid stel ik hoge eisen aan mezelf om mijn werkzaamheden dan ook accuraat af te handelen. Met mijn resultaatgerichtheid ben ik gericht op het realiseren van mijn doelstellingen en resultaten, daarbij heb ik een vasthoudendheid om vol te houden en geef ik niet snel op.

Als Virtual Assistant neem ik taken uit handen, zorg dat je to-do list onder controle blijft en ondersteun jou waar nodig. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en rust zodat je onbezorgd en met focus je bedrijf succesvol kan runnen.

Uiteraard begrijp ik heel goed dat je het lastig vind om werk uit handen te geven wat je altijd zelf hebt gedaan. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je hierbij helpen en ontzorgen.

×